Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sliderxy #73478 üzenetére
Mindennek megy fel az ára, gyakorlatilag hétről hétre, én biztosan nem várnék, ennél olcsóbban nem hiszem,hogy lesznek a kifutó modellek! Inkább az a kérdés, hogy meddig lehet még kapni őket 😳 Én a helyedben gyorsan lecsapnék egyre amíg lehet, viszont ha az újabbak érdekelnek, akkor tök mindegy, mert most is horror áron mennek, és év végére nem valószínű,hogy sokkal lejjebb fog menni az áruk, sőt inkább feljebb! Én is 1 hónapja vettem egy C1-et, nekem is ez az első Oled tévém, de nagyon elégedett vagyok 👍 Eddig kizárólag LCD-k voltak azokból is a felső kategória, de hát az Oled az Oled 😅
-
gertitorpe
tag
válasz
Sliderxy #73478 üzenetére
Az én érzésem az, hogy a folyamatosan gyengülő forint és az ellátási láncokban tapasztalt gondok miatt nem érdemes a korábbi nagy áresések folytatását várni. Lásd, a Sony nehézségeit, hogy a sokak által várt A90k-t egyáltalán piacra dobja. Több hónapos késésben vannak/lesznek mire az a TV eljut minden piacra.
Ezt persze sokminden felülírhatja és kár is lenne makroökonómiai fejtegetésbe kezdeni, de én nem várom hogy a mai árnál forintban sokkal olcsóbbak lesznek a TV-k. Vagy akár a használt autók.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest