Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vilga

    tag

    válasz RazoR #63259 üzenetére

    Az egyes biztosítási csomagok esetében a biztosítás tartamán belül az adott csomag alapján fedezett kockázatokra vonatkozó kockázatviselési tartam az alábbiak szerint alakul: A fentebb felsorolt termékkategóriák esetében nem mindegyikhez érhető el az összes biztosítási csomag. A további részletekért keresse fel munkatársunkat, vagy olvassa el az érvényes biztosítási feltételeket.

    A webáruházban megvásárolt termékekre is van lehetőség utólagos biztosítás kötésére áruházainkban az alábbi feltételek szerint.:

    A termék megvásárlását (kézhezvételés) követő 185 napon belül – kizárólag a Garancia Plusz Silver biztosítási csomag vásárolható. Az Információ technikai készülékekre, fototechnikai berendezésekre, GSM, TV termékkategóriába tartozó termékekre vonatkozóan a termék megvásárlását (kézhezvételét) követő 21 napon belül Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítási csomagokra is – bármely áruházban - a vásárlási számla és a jótállási jegy egyidejű bemutatása mellett - kollégáinknál
    idézet vége.
    forrás

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák