- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Skynet258 #485 üzenetére
Sajnos erre így kimondottan nincs, annyit csináltam, hogy nyomtam egy factory reset-et, majd külön kikapcsoltam a monitor teljes "Alien FX Lightning" funkcióját, így most megint tök sötét a led. Olyan, mintha ilyenkor amikor narancssárgára vált, standby-nak érzékelné a helyzetet, annak ellenére, hogy üzemállapotban van. Lehet valami bug vagy hasonló, nem olyan zavaró, csak most kezdett el feltűnni, hogy ilyet művel...
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Skynet258 #483 üzenetére
Köszi a választ! Az egerem és billentyűzetem dedikált programjai vannak fent, amelyekkel azoknak a színeit tudom babrálni, nem tudom azok közül lenne-e...
Jaja, van hozzá ez az AWCC, de nekem nincs feltelepítve, viszont nálam mindegy, hogy játék fut-e, a Windows-ban dolgozom, vagy bármi más, ez vagy fixen narancssárga, ha éppen olyanja van, vagy ha nem, akkor viszont fixen nem ég sehogy sem. -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Monitorspecifikus kérdésem lenne: van egy Dell Alienware AW3423DW típusú monitorom, aminek a ki/bekapcsoló gombján a LED néha egyáltalán nem világít, máskor meg folyamatosan narancssárga (ilyenkor működés közben van, nem standy-ban a monitor). Ennek viszont nem tudom az okát és kigugliznom sem igazán sikerült. Esetleg nem tudja valaki, hogy ez vajon most valami jelzés lenne a monitor részéről, vagy valamilyen LED hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Reklámblokkolók topikja
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW2521H
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest