-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Hegyirabló #767 üzenetére
Igen tizenes. Alapvetően nem a tizennel van baj hanem avval amit összeraktak vele. Egész elképesztő logikátlan horror bugos förmedvény. pl a villodzó hangerő gombra rákerestem a megoldás, hogy nem mutolod hanem leveszed a hangerőt egyre. Ha egyen van nem villog és azt kvázi nem hallani. [link]
btw elvileg lefrissítette magát szóval nem a régi fw a gond.Másik kedvencem, hogy úgy lehet bemenni a beállítás menübe, hogy hátul megnyomod majd setting majd előveszed a távkapcsolót és hosszan nyomod a playt.
Magamtól nem jöttem rá innen szedtem. Végülis ez alapján belöttem. [link]
Elsőre ez is sötét szobás monitor."ami most kapható 4K WOLED vagy QD-OLED, az mindegyik erős kompromisszumra szorul."
Képminőségre, lagra... amit láttok az alapján a legkissebb kompromisszum jelenleg az oled monitorok. Ez is kompromisszum de a tftk sokkal nagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZIDOO médialejátszók
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Arctic Z1 Gen 3 13"-49" monitor állvány
- 27 IPS monitor (AOC 27E2QAE, FHD, 75Hz) + ingyen dual kar!
- Asus ROG Strix XG32VQ Ívelt Gaming VA Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 4ms / FreeSync
- Eladó LG 49WL95C UltraWide Dual QHD IPS monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest