- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Hegyirabló #767 üzenetére
Igen tizenes. Alapvetően nem a tizennel van baj hanem avval amit összeraktak vele. Egész elképesztő logikátlan horror bugos förmedvény. pl a villodzó hangerő gombra rákerestem a megoldás, hogy nem mutolod hanem leveszed a hangerőt egyre. Ha egyen van nem villog és azt kvázi nem hallani. [link]
btw elvileg lefrissítette magát szóval nem a régi fw a gond.Másik kedvencem, hogy úgy lehet bemenni a beállítás menübe, hogy hátul megnyomod majd setting majd előveszed a távkapcsolót és hosszan nyomod a playt.
Magamtól nem jöttem rá innen szedtem. Végülis ez alapján belöttem. [link]
Elsőre ez is sötét szobás monitor."ami most kapható 4K WOLED vagy QD-OLED, az mindegyik erős kompromisszumra szorul."
Képminőségre, lagra... amit láttok az alapján a legkissebb kompromisszum jelenleg az oled monitorok. Ez is kompromisszum de a tftk sokkal nagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest