- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Igen, valószínűleg így teszek, holnap itthon leszek, próbálgatom intenzívebben minden körülmények között és hát közben erősen gondolkodom.
Maga a monitor egyébként nem rossz, szép színek, minden rendben vele, pixelhibája sincs, azt is átnéztem, csak ez ütötte meg legelőször a fülemet, persze egyből maximális képfrissítésre állítottam, és olvastam egy helyen, hogy ki lehet próbálni a képfrissítést picit visszább állítani. 240Hz volt a következő lépcső visszafele és hát ott tényleg gyakorlatilag ha felmászom a monitor tetejére a fülemmel akkor hallom. A 280Hz az borzasztó, azt nem is tudnám elviselni..
A CW amúgy nálam is elég erősen kompromisszumos, mert tinnitus beteg vagyok így van bizonyos frekvencia zaj alatt nem hallok sípolást, mert amúgy is egy folyamatos sípolással a fülemben élem az életem, de a CW az pont egy olyan frekvencián van, hogy az amúgy is rossz fülemet iszonyatosan irritálja és mintha pengetnék az agyamban a húrokat.
Alzától vettem, talán ott kicsit rugalmasabb az elállás csak nekem futároztatni kell aztán erősen bele kell számolnom az ünnepi hajtást a futároknál is..
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ Dell Ultrasharp 40" monitor U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maga a monitor egyébként nem rossz, szép színek, minden rendben vele, pixelhibája sincs, azt is átnéztem, csak ez ütötte meg legelőször a fülemet, persze egyből maximális képfrissítésre állítottam, és olvastam egy helyen, hogy ki lehet próbálni a képfrissítést picit visszább állítani. 240Hz volt a következő lépcső visszafele és hát ott tényleg gyakorlatilag ha felmászom a monitor tetejére a fülemmel akkor hallom. A 280Hz az borzasztó, azt nem is tudnám elviselni..
Skynet258