- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Igen, valószínűleg így teszek, holnap itthon leszek, próbálgatom intenzívebben minden körülmények között és hát közben erősen gondolkodom.
Maga a monitor egyébként nem rossz, szép színek, minden rendben vele, pixelhibája sincs, azt is átnéztem, csak ez ütötte meg legelőször a fülemet, persze egyből maximális képfrissítésre állítottam, és olvastam egy helyen, hogy ki lehet próbálni a képfrissítést picit visszább állítani. 240Hz volt a következő lépcső visszafele és hát ott tényleg gyakorlatilag ha felmászom a monitor tetejére a fülemmel akkor hallom. A 280Hz az borzasztó, azt nem is tudnám elviselni..
A CW amúgy nálam is elég erősen kompromisszumos, mert tinnitus beteg vagyok így van bizonyos frekvencia zaj alatt nem hallok sípolást, mert amúgy is egy folyamatos sípolással a fülemben élem az életem, de a CW az pont egy olyan frekvencián van, hogy az amúgy is rossz fülemet iszonyatosan irritálja és mintha pengetnék az agyamban a húrokat.
Alzától vettem, talán ott kicsit rugalmasabb az elállás csak nekem futároztatni kell aztán erősen bele kell számolnom az ünnepi hajtást a futároknál is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Vicces képek
- Magisk
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- LG (49WQ95X-W) 49" 5K 144HZ! GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Maga a monitor egyébként nem rossz, szép színek, minden rendben vele, pixelhibája sincs, azt is átnéztem, csak ez ütötte meg legelőször a fülemet, persze egyből maximális képfrissítésre állítottam, és olvastam egy helyen, hogy ki lehet próbálni a képfrissítést picit visszább állítani. 240Hz volt a következő lépcső visszafele és hát ott tényleg gyakorlatilag ha felmászom a monitor tetejére a fülemmel akkor hallom. A 280Hz az borzasztó, azt nem is tudnám elviselni..
Skynet258