- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
4264adam #2231 üzenetére
Köszi az infót.
#2232koxx: Ezzel nincs probléma, mert a MacType meg az egyéb finomhangolásokkal kb. jobb a clarity-je mint az MSI-nek volt gyárilag, nagyon sokat lehet a gyárin javítani. Nyilván a WOLED gyári az instant kuka annyira zavaró. Nekem nagy a 32 ilyen távolságból, próbáltam de zavar hogy bizonyos játékoknál nem látom be a teret mozgatni kell hozzá a fejemet illetve 5070ti-al a 4k azért eléggé kompromisszumos tud lenni néha..A jövőben meg még jobban talán.
#2233Csandi: Lehet az én szememmel van baj de a feleségem is mondta úgy hogy meg sem említettem neki hogy azt érzi hogy a szemével nem tud megfelelően ráfókuszálni a szövegre. Fiatalabb is és jobb is a szeme..
Igen a redditet végigbújtam, de pont ezért is mertem bevállalni mert a sok panasz mellett sokan azt írták hogy teljesen jó a matt. Ezért is nehéz most eldöntenem, hogy a woled/qd-led eltérés a matt vagy én magam vagyok a probléma..
Én amúgy fogadnék vendéget hogy megmutassam de egy 5 hónapossal otthon ez most egy kicsit macerás lenne..
Néha még én is alig merek hazamenni..
Tandemes dolgokat láttam már, meg mindent megnéztem ami felkerült eddig, lehet hogy jó alternatíva lesz nem tudom még.. 3 hónap az most sok monitor nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Subaru topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- Samsung Odyssey G7 S28AG700 28" IPS 4K 144Hz HDMI 2.1 (157 PPI, 1 zöld subpixel fotózva)
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új FYHXele FY27FHR gamer monitor 380 Hz 0.5ms FHD Fullhd
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest