Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hanok

senior tag

válasz 4264adam #2231 üzenetére

Köszi az infót.

#2232koxx: Ezzel nincs probléma, mert a MacType meg az egyéb finomhangolásokkal kb. jobb a clarity-je mint az MSI-nek volt gyárilag, nagyon sokat lehet a gyárin javítani. Nyilván a WOLED gyári az instant kuka annyira zavaró. Nekem nagy a 32 ilyen távolságból, próbáltam de zavar hogy bizonyos játékoknál nem látom be a teret mozgatni kell hozzá a fejemet illetve 5070ti-al a 4k azért eléggé kompromisszumos tud lenni néha..A jövőben meg még jobban talán.

#2233Csandi: Lehet az én szememmel van baj de a feleségem is mondta úgy hogy meg sem említettem neki hogy azt érzi hogy a szemével nem tud megfelelően ráfókuszálni a szövegre. Fiatalabb is és jobb is a szeme.. :) Igen a redditet végigbújtam, de pont ezért is mertem bevállalni mert a sok panasz mellett sokan azt írták hogy teljesen jó a matt. Ezért is nehéz most eldöntenem, hogy a woled/qd-led eltérés a matt vagy én magam vagyok a probléma.. :DDD Én amúgy fogadnék vendéget hogy megmutassam de egy 5 hónapossal otthon ez most egy kicsit macerás lenne.. :B Néha még én is alig merek hazamenni.. :D
    Tandemes dolgokat láttam már, meg mindent megnéztem ami felkerült eddig, lehet hogy jó alternatíva lesz nem tudom még.. 3 hónap az most sok monitor nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák