Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
Wadjet Eye még soha nen okozott számomra csalódást kezdve a Noir hangulatú Gemini Rue-val, majd jött a Resonance, az Unavowed és a The Excavation. Az Old Skies pedig végre remekül is néz ki. Öröm lesz végig kalandozni.
-
Grath
HÁZIGAZDA
A Wadjet Eye játékai konzolon csak Switch-en elérhetők (ez az első, ami fut 4K-ban is, szóval ez például lehetett akadály eddig), de point 'n' click kalandjátékból van Xboxon is.
Itt találsz egy teljes kalandjáték-listát (nem csak point 'n' click), de ezek szerintem érdemesek a figyelemre:
-Little Misfortune
-Return to Monkey Island
-Broken Age
-Ken Follett's The Pillars of the Earth
-Thimbleweed Park
-Machinarium
-Norco
-Trüberbrook
-MechaNika
-The Procession to Calvary
-mind a 4 Deponia-játék
-régi LucasArts-játékok remasterei (Day of the Tentacle, Full Throttle, Grim Fandango, Monkey Island 1-2)
-Broken Sword 1 Remake és 5 -
dolon75
senior tag
Ilyen játékokat miért nem portolnak XBoxra?
Vagy van ott is, csak nem találom meg azokat? -
Na, végre itt van ez is, nagyon vártam már! Köszi a tesztet
-
Kylesa
aktív tag
A nyitóképen lévő nő nagyon hasonlít Jesse Faden-re.
-
Trust No One
csendes tag
Amilyen jól indított a (The Excavation of) Hob's Barrow, nekem nem lett kedvencem. Az ávtezető animációk tetszettek, de kb trailerben mindent be is mutattak. A hangulata megvan a játéknak, főképp a témája miatt is. Viszont tetszett benne, hogy nem magyarázott meg mindent.
-
Princze87
friss újonc
Ha valaki odavan a point-and-clickekért, a Wadjet Eye katalógusa tökéletes választás, legyenek fejlesztők vagy akár kiadók! Az Old Skies is remek lett, bár az én véleményem, hogy az Unavowedtól azért egy paraszthajszállal elmarad.
A Hob's Barrow-nak most vágtam neki, de ha lesz benne pár aljas puzzle, én nem bánom.
-
scdlsc
senior tag
-
Grath
HÁZIGAZDA
Javítottam a v/w betűket, köszi.
Nekem nagy kedvencem a cég, még kiadóként is remek dolgokkal foglalkoznak, a Hob's Barrow is jó volt, csak abban azért akadtak kicsit aljas oldschool tárgyhasználós pussle-ök is.
-
scdlsc
senior tag
Kikerült a látókörömből a Wadjet Eye Games, pedig régebben játszottam pár játékukkal és azok tetszettek. Ráadásul ez a játékuk is fut MacOS alatt, ahogyan (most utánanézve) a régebbiek is.
(tipo: Unawoved szerepel a cikkben Unavowed helyett mindkét oldalon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Amikor az időutazás is a munka részévé válik, rögtön el is veszíti minden varázsát. Hát még akkor, amikor dolgunk az, hogy a múltban bulizni vágyó dúsgazdag embereket felügyeljük.
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest