- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz ArthurShelby #2007 üzenetére
Az árat lehagytad, 30-40 ezerből mondjuk a Firefly 8S és a ThiEYE T5e amit mondanék.
Youtubon rengetek teszt van róluk, nekem nagyon bejön a képminősége a 8S-nek, 90 fokos látószögűt vettem a halszemeffektus elkerülése végett.
Aztán ott van a SJ7000 Star amit megint csak dicsérnek, igaz nem 40 ezres kategória, róla is találsz sok videót.
Én is sok tesztet néztem végig mire eldöntöttem nekem melyik a legjobb, valaki a SJ-t, valaki a 8S-t mások meg a T5e-t mondják a legjobbnak, mindegyiknek van előnye és hátránya a másikkal szemben.
Számomra az volt a fontos hogy a jó képminőségen kívül a Giro legyen nagyon jó mivel endurózáshoz fogom használni.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gsx-rr
veterán
válasz ArthurShelby #2009 üzenetére
Sj 4000-et ne hasonlitsd Gopro 4hez se nem hogy 5 hoz!
-
sysrq
őstag
válasz ArthurShelby #2009 üzenetére
Gratulálok, sikerült újranyitnod a hitvitát, döntsd el menyit szánsz rá mert ha ráérsz meg gyűjtögethetsz akkor tedd azt, ha meg venni akarsz akkor vegyél valamit. Sony tulajok nem nagyon vannak itt, de ezért lehet hogy azok a legjobb kamerák.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Gsx-rr
veterán
válasz ArthurShelby #2012 üzenetére
Youtube, rengeteg video van!
-
Gaboman
nagyúr
Használtban nem vennék, mondjuk egy GoPro 4 vagy 5-öt használtban sem kapsz meg 30-40 ezerért.
Ebben az árban új ThiEYE T53 és a Firefly 8S 90 és 170 fokos kameráját tudod megvenni.
Nagyon jó teszt, van mindenféle fényviszony.
T5e
8S 90, 170.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
sysrq
őstag
Ezért írtam hogy a pénzed behatárolja mit tudsz venni. Van a GoPro család de azt ne itt mert ugye ott a címben az olcsó, halottam már én is a Sony kamerákról de tulajdonos még nem nyilatkozott milyen, lehet azok a legjobbak. A névtelenek akciókban már tízen dollártól indulnak, nekem is van olyan is, azért annyira azok sem katasztrofálisak és a tartozékai kompatibilisek a többivel. 100 dollár környékén vannak a ThiEYE T5 és a Firefly 8S ezekben már van stabi, IMX117 image sensor, Ambarella képfeldolgozó. Ha ennyit szánsz rá ezek közül válasz. De nem árt ha még pár dolgot veszel hozzá. Az akku Kb. egy órát bír, a többi időben csak plusz súly, nem árt pótakkukat venni, és mivel a kamera töltené egy töltőbölcső sem árt hozzá. Nem mindegy hogy este felteszed tölteni és reggel lesz 3 feltöltött akkud vagy a kamerában töltöd és kétóránként cseréled.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Gaboman
nagyúr
válasz ArthurShelby #2038 üzenetére
Az Eken mindent sokkal világosabban vesz fel mint ahogy az a valóságban van.
Kevesebb fénynél ez jó, viszont szabadtéren, napsütésben hátrány.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
titán
válasz ArthurShelby #2125 üzenetére
Van benne stabilizátor, amit én nem kapcsoltam be, mert jobban bízok a Premier Prónak a Warp Stabilizer megoldásában. Abban olyanra állítom a stabilizációt utólag, amilyenre szeretném (az eredeti remegőstől a Steadicames viccesen folyékonyig), és még a felbontásom is nagyobb lehet, mint a fullhd, ahol működik a gyári stabilizátor.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz ArthurShelby #2564 üzenetére
Akkor azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.