Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
Aktív témák
-
bitfarkas
őstag
Na ezt nehéz lesz überelni.:))
A kéményes ház megoldással sokat vacakoltam. Olyan cső kellett volna, ami a procihűtőről nem merőlegesen csatlakozik a ház oldalára, mert ott éppen egy bemélyedés (fogáshely), meg sormintába szedett hűtőnyílások találhatók, így normálisan kinéző nyílást oda nem lehetett vágni. A ferde elhelyezésnél meg mindenféle rögzítési problémák adódtak. Használtam én ehhez Johny Walker díszdoboztól kezdve mindent, de nem akart összejönni.
Ekkor jött az origami. Az előző acorp alaplapom mikrohullám kartondobozából csicsás kis térbeli idomot hajtogatva komoly szellőződobozt készítettem, csatlakoztatva azt a ház hátsó részén gyárilag perforált részhez. Így kívülről a mod egyáltalán nem is látszik.
Bekerülési költség 3 Ft 20 (a felhasznált ragasztó), + papír újrahasznosítás.
És hogy a sok szöveg helyett miért nem egy fotó? mert gőzöm sincs hova, és hogyan kell feltölteni.:B
Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest