Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
RAM
őstag
ATX 12V Midi torony, tápegységgel
Bõvitõ helyek:
4 nagy (5.25''), 4 kicsi (3.5'')
Méretei: Szé.: 192mm * Ma.: 430 mm * Mé.: 460mm
A tápegység adatai:
Típusa: Azona
Teljesítménye: 400W
Csatlakozók: 220V bemenet, és fõkapcsoló
Támogatja a Pentium 4 -es rendszert!
2 USB, 1 hang, és 1 mikrofon kivezetés az előlapon
Szerelhetősége:
24 cm-nél hosszabb alaplapok esetében csak 2 db 5.25''-ös eszköz építhető be
Tartalmaz két plusz hűtőventillátort -
Dr.Burn
őstag
talbi:
Nekem egy codegen nagytorony kellenne! Van? Ha igen mennyire sérült és mennyiért van? -
talbi
csendes tag
nos ha kell vkinek: minik: 235W 5000ft 250W5500ft midik: 300Wp4 7000ft 400Wp4 8000ft most szép állapotúak vannak! emailt irj!
-
talbi
csendes tag
van most 3nagyhely 235w 5000ft 4nagyhely 300wp4 7-8eft 400w 9000ft 6nagyhelyes torony (nukutáp) 5000ft :P
-
Graphy
aktív tag
Nekem egy ATX nagytoronyra lenne szükségem! Táp nélkül, mert már van egy 400W-os!
Milyen van? Vhol meg lehet nézni?
Előre is kösz -
launcser
senior tag
amugy kaptam garit énis?
tesod odaadta jól :)
a táp meg milyen márka ajobban
meg a ház is pontosan milyen :) -
talbi
csendes tag
kaptam új házakat nagyon jó állapotban(nincs sérülés) vannak :DD van hosszított minitorony 400wp4 7000ft is a mini 235w 5000ft csavarhúzómenetes szerelésű midi 300wp4 8000ft tápokra gari!!!! :DD emilt küldj!!!
-
Gollam
tag
AZONA 400W kb 14e, elég csendes és jól is néz ki
-
danzi
tag
most vettem egy szutykos hazat, Acorp, de kulsore egyszeru, es en nem szeretem a csicsakat... :)
volt benne egy 300W-os tap, ami jo lesz mashova is nekem de a lenyeg, hogy vettem egy kiegeszito gorgos cuccot, amiben lehet tolgotani, es ezzel egyutt 9500 brutto volt kereken.... :)
6 nagy hely, 3 kis hely, nekem epp eleg. szolid matt kek gombok, ledek, szokasos acorp cucc.
Kar, hogy belerakva as Asus A7N8X Deluxe/Gold-UAY + 1700+ Thermaltake Volcano9 minimumon kicsit tobb hot termel, mint amit puceran csinalt, 36-38 helyett most ugy 44 fokos, es nincs me'g huzva.... de hat a hazaknak ma' csak ez a hatranya... egyelore nincs plusz venti sehol, de majd a vizhutes a tervezett...
Udv
DanZi -
talbi
csendes tag
hoztam : 300p4 midi task hibátlanok 8000ft 300p4 midi up nyomottak 6000ft
235-250 mini 5000ft szép állapot :)) -
wipes
senior tag
Engem ''rábeszéltek'', amikor amd-s gépet vettem, az eladó azt mondta, nem fogja elbírni a 300w a 2 vinyót, dvd-t, cd írót,a procit, tunerkártyát,vga-t, nyomtatót. (bár haveromnál kb. ugyanez nagyobb procival vígan elmegy 300-as táppal :) )
Én is enermaxot v. chieftecet vennék, de ez már megvan, azona, tökhalk, úgyhogy ezt mindenképpen megtartom. csak a hely miatt fekvőház kéne, de táp nélkül újat nem találtam sehol, táppal meg nem akarom megvenni, mert akkor másnap próbálhatom eladni a fölös vadiúj tápot féláron :( -
Pé
senior tag
Na ja...
Nekem is 420-as Panasonic lesz, de azért mert a haverom meg akar szabadulni tőle, és olcson adja. (Ártani nem használ :)))
Ha boltban kéne vennem, valszeg egy 300-as enermaxot vennék.
A mostani gépem egyébként (900-as athlon, Gef2, 2 vinyo, CDiro, stb.. 230W-os tápon ketyeg... teljesen gond nélkül, lassan már másfél éve..) -
Pé
senior tag
Arra lennék kíváncsi mire kell mindenkinek 400W-os táp ... :))
-
talbi
csendes tag
Ja és képet nem teszek fel mert felesleges mindig az van ami megmarad... általában kb 4-5 féle :)
-
wipes
senior tag
Fekvő ház 2 nagyhellyel, rejtett floppy, táp nélkül (olyan, amibe szabvány méretű 400w táp + normál(nagy)alaplap belefér, (és esetleg ha még fekete is) :)) érdekelne, ha van ilyen.
-
supercow
őstag
képet meg lehet nézni a házakról?
-
cadaver
tag
mindenki veszi a 400as tapokat, hogy a Geforce FX-et vigye, mi? :D
-
talbi
csendes tag
mikor milyen :)) persze ATX már nemigen gyártanak mást :)) --------------- MINDEN HÁZ ÉS TÁP TELJESEN ÚJ !!! :DD -------- és igen 5000ft a jövő héten hozok megint egy adagot (mert gyorsan fogy...) egyébként XIII. dolmány u 5-7. de nem üzlet és csak az előre megbeszélt időpont jó! ;) más kérdés?
-
meba
tag
Ocsó táp, nekem a Vargáné és társa jut eszembe.... :P
-
talbi
csendes tag
Szóval: codegen egyenlőre elfogyva... :((( ------------ és 300W a maximum az első negyedévben :(( --------- sajna ez van viszont vannak hosszú házak és sérültek is már 5000ft tól :t ezek előlapjai nem sérültek . angyalföldön ill. kőbányán vannak ha ok akkor jelezzézek.
-
Seagull
tag
Codegen házak, hogyért vannak? Kistorony, nagytorony, sérült, nem sérült, stb...
A horpadások nem gázosak szerintem, csak a táp legyen ép! :)) -
behappy
aktív tag
engem érdekelne egy 300w-os táp, esetleg ház is ( minimum 3db 5.25 hellyel! ). Kicsit sérült mit jelent? frontrészen vagy máshol, nem annyira láthato helyen sérült?
-
Engem is érdekelne a 400W-os tápocska.
-
talbi
csendes tag
Ha valakinek szüksége van olcsó estleg sérült de teljesen új házakra (táp is) akkor jelezze. Noname kategória a táp acorp, codegen, ultra power... :DD
Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest