Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
consono #1308 üzenetére
Hogyne lenne, van gyári. Plusz ugyanúgy, ahogy Mi Band-re, lesznek erre is külsők. Ez még egy friss cucc, most jelentették be. Még az óra nyelve is csak kínai, de szerintem max. két hét, és lesz vagy 8 féle nyelv elérhető rajta, plusz az alkalmazás is csak angolul tud, de kb. két hét, és majd az is frissítve lesz. A Xiaomi-nak nagyon jó a supportja!
[ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
Asszem nekem ez lesz a következő a Mi Band2 után:
[Xiaomi Amazfit] -
darkmann
őstag
+1 a Mi Band 2 mellett!
És azt se feledjük, hogy azt nem kell minden nap tölteni. Nekem 3 hét után most kell majd töltőre tennem. Alvás monitorozás, lépésszámolás, óránkénti "sokat ültél"figyelmeztetés, napi 3-6 pulzusmérés, alkalmazás értesítés, stb., egész jól fogyaszt, és nem annyira pontatlan, mint az olcsó okosórák. A vízállóság pedig a hab a tortán. Bár az érintőgomb miatt zuhanyzás közben is képes pulzust mérni magától.
[ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
válasz
blessbygod #953 üzenetére
Szerintem a Mi Band2 jó választás sport célokra, csili-vili mutogatós okosórának nem. Biztosan pontosabban mér a hasonló árú okoskarkötőkhöz képest, és mutatja az időt. Plusz ott van mögötte a Xiaomi támogatása, firmware és szoftverfrissítés szempontjából sem utolsó dolog. Az enyém még úton van, de teszteket találsz szép számmal a neten. Én rendeltem hozzá egy fémszíjjat is, úgy felvehetem elegánsabb ruhához, öltönyhöz is.
Ja, én Gearbest-et linkeltem, de ha jót akarsz magadnak, akkor inkább Aliról, vagy Banggood-ról rendelsz, esetleg az órát az EUstocktól is veheted 12 hó garival, és külön rendelhetsz szíjjat hozzá Kínából. -
darkmann
őstag
Igaz! Lehet, hogy inkább egy Xiaomi Mi Band 2 kellene neki, mivel óraként is használná. Szeptembertől lesz az EU Stocknál is.
[ Szerkesztve ]
-
darkmann
őstag
válasz
blessbygod #869 üzenetére
Nekem egy U80 utánzatnak tűnik.
Barométer? Magasságmérő? Hőmérséklet- és légnyomásmérő? Ez ennyiért biztosan nincs benne az órában.
Továbbá írtad, hogy pulzusmérő is kellene, ez ebben nincs.
Nézd meg ezt:
[link]
Már többen rendeltek ilyet innen a topikból is, kérdezd meg őket.
Én is rendeltem már majd' két hónapja, de még nem jött meg. -
darkmann
őstag
válasz
Jorgos01 #691 üzenetére
Június 30-án rendeltem, még nem jött meg. Július 12-én a tracking infó szerint már megérkezett a helyi postához. Tegnap hívtam a Magyar Postát, de ők semmilyen infót nem tudnak adni a csomag hollétével, illetve kiszállítási időpontjával kapcsolatban. Szerintem kicsit szégyen, hogy Kínából idáig elér egy csomag nem egészen két hét alatt, ők meg egy hét alatt nem tudják azt a pár kilómétert legyűrni.
-
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy pontosan melyik típusú Apple Watch klón látható ebben a Youtube-os tesztben:
[link]
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- PlayStation 5
- Windows 11
- Villanyszerelés
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest