Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Apple asztali gépek
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
citizen05
tag
válasz
Dolphine #23722 üzenetére
Hello.
Köszönöm a válaszodat. Igen tényleg eléggé nagy az óra még én is gondolkodom,hogy megrendeljem e.
Van hozzá kuponom így 249 lenne a vége + adnak egy fejhallgatót is hozzá.
Így meg azért talán eléggé megérős lenne. Még nézek teszteket aztán a hónap végére kigondolom .
Az elöző órájukkal voltak szoftveres gondok ahogy hallottam.
Jó lenne ha ennél már ez nem lenne. -
Kovaratis
senior tag
válasz
Dolphine #22592 üzenetére
[kép] [kép] 46 mm global wifi. Jelentem ma végig víz alatt volt, kivéve egy kávézást és egy ebédet, ahol is, bár nem mindegyik e-sim nélküli óra tudja függetleníteni magát a telefontól, de ez teló nélkül is, önállóan hajlandó volt fizetni. Nem kell minden fizetésnél kód, amíg nem veszed le addig kód nélkül dolgozik.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Dolphine #21826 üzenetére
A curve és a gear (xy) topikokban többször is téma volt.
Emiatt nem tudom én sem fizetésre használni a Gear S3-at sajnos, későn rendeltem a kártyát, amikor már csak magyar BIN -el adták.Természetesen érdemes lehet utánajárni, hogy az összes Wear OS-el érkező órát érinti-e, de tudtommal igen.
-
Obyboy
addikt
válasz
Dolphine #21811 üzenetére
Igen tudom. Sajnos pont ezért van egy mínusz pontja a xiaominak nálam. Jelenleg egy revolutos kártyát párosítottam a Google pay-hez és ezzel fizetek nfc-vel. Csak az óra miatt nem akarok regisztrálni újabb banknál.
Ha tudja az óra az esim-et akkor tudok olyat, hogy ha a telefonom repülő módban van akkor a telefonban lévő számot az órában használom? -
Obyboy
addikt
válasz
Dolphine #21799 üzenetére
Köszi. Igen olvastam én is. Biztosan meg is várom. Sőt meg akarom várni a Ticwatch pro 5 és a xiaomi watch S2 megjelenését és tesztjeit. A jelenlegi órám (amazfit bip S) még jól bírja csak szeretnék olyanra váltani ami többet tud (van benne nfc, hanghívásra alkalmas, és esetleg esim is van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest