- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED monitor topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo blog: T570 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bszotak
tag
Sziasztok,
Túrtam a netet, de egyelőre nem jártam sikerrel.
Olyan aktivitás mérőt keresnék a feleségemnek, ami nem kör alakú (sajnos fontos szempont a forma), tudja az NFC fizetést, lehetőség szerint van benne GPS és telefonálási lehetőség (de nem eSIM-es).
Leginkább az óra funkció mellett hívások és üzenetek jelzésére, fogadására, esetenként túrázás követésére lenne használva (nem kell, hogy tűpontos legyen).
Nekem Xiaomi watch s1-em van, ennél nagyobb tudás nem kellene neki sem.Amit találtam neki (NFC nélküli verziókat), egyelőre a Xiaomi Redmi Watch 4 tűnik befutónak, de ha esetleg lenne a tapasztaltabb fórumozóknak NFC-s javaslata, azt megköszönnénk.
A keret 30-40 ezer körül lenne, drágább órára nem lenne szerintem szüksége. Android telefont használ.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Apple Watch Series 10 46MM Fekete Színben Vadonatúj állapot csak kipróbált 2Év iStyle Garancia
- Huawei watch GT5
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged