Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz lorcsi #12845 üzenetére

Cimborával mentem be és vettük meg a Suunto 5 órát, azóta is jól megvan vele. Bár nem egy nagy guru, szimpla felhasználó, de elégedett. ( itt se igen sok olimpikon kering )
    Van egy két ismerős, aki szintén jól elvan Suuntoval, nem is mai darabok. Ambit, Traverse alpha, Spartan....
    S9Baro gyártónál is igen magasan értékelt, "pár" 100 ember alapján.
    Illetve már mindenféle nyelvezetű okosságot megnéztem/olvastam a témában, olyan hatalmas problémába nem futottam, ami rögtön megálljt parancsolt volna.

Ettől többet nem tehetek az ügy érdekében. :N Már több energiát is fektettem bele, mint kellett volna. Egészséges keretek között.

G Fenix 5 is jó dolog, csak most nem futottam bele.
    FR 945 az van, 150 alatt, Jó !
    Csak valami.... már nem is emlékszem a webshop nevére, és állítólag csak az óra van meg, semmi tartozék, de teljes garis.

Suuntonak az alkalmazás átállása van terítéken, ( meg is vették őket ) nekem sem tetszik a dolog, de talán kibírom. Bár nekem is váltani kellene winphoneról androidra.
    Szóval most barkácsolják a Suunto appot, meg talán movescount helyére lép webes felületként a Sports Trackers, majd, talán.
    Mindenféle partneri dolog is akad, [link] [link] közösségre is ráállnak ha igaz, sőt inkább a közösség felé mennek el a mobilos alkalmazással, azért nem erőltetik a movescount webes felületet, mert az a nagy többségnek túl profi, nem használták ki, állítólag.
    Frissítések is akadnak szépen, sőt van ami direkt partneri ( strava és trainingpeaks ) funkcióval bír [link]

Fene tudja, de valamibe mindig belebotlok, mikor egyik másik terméket figyelem. Tehát a végén soha nem választok. :)
    Ez a S9 Baro sem patent, jó volna ha nem vaktérkép lenne benne, de hát na....minden jó volna.persze. Pulzusmérés is lehetne fejlettebb, de az övet nehéz lenyomni.

Legegyszerűbb ami most van, stopper óra, pulzus övvel és ennyi. :R

Új hozzászólás Aktív témák