- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
Memmaao #12414 üzenetére
Jól írod. Nekem sem lenne kedvem hozzá, sőt már a mobiltól is a tök... tele van...
De a sors fintora, hogy a munkám meg most a közösségi médiákról szól. Sőt! Most voltam egy rendezvényen, majd visszajöttem a hivatalba, és vagy 6 nem fogadott hívás, csomó üzenet, ezek közül 4-5 a főnökségtől, hogy mit merre hogyan. Sajnos az van, hogy néznem kéne a telót, de engem munka közben zavar, meg ilyen eseményeken nem is "illik" a telefont babrálni, főleg hogy azért szem előtt vagyok. Ezért gondoltam az okosórát. Nem kell elővenni, hanem rezeg, ránézek, ha üzenetben jön valami fontos infó, akkor el tudom dönteni, hogy érdemes e miatta odább menni, telefonálni normálisan, vagy mi a pálya. Lehetne sorolni az alkalmakat amikor ez rohadtúl megkönnyíteni a melóm.
Vagy amikor elmegyek korizni, utálom a telefont vinni magammal, de sokszor van hogy olyan szituba keveredek, amikor nem árt ha ott van. Elütnek, leszakad az eső, akkorát esek hogy megsérülök, stb...Van jó pár példám sajnos. Ilyenkor az óra (na nem a kezemen, hanem biztos helyen nálam, és ha kell mellkaspánt. Jelenleg Garminnal (régi de jó) nyomom ezt. Bár a garmint nem kell elrejtenem, mert azzal egy tankot is el lehetne pusztítani.
Szóval ha valami van, akkor kompromisszumos, de lehet róla hívni, vagy üzenni, és engem is el tudnak érni. Na az már csak hogy zenét is lehet róla hallgatni, meg montírozza az edzést, ezek már csak plusz jó dolgok. A telefon kezdetben tök jó volt amúgy erre, aztán beszedtek valami szert, és jó pár éve olyan pontatlanok az erre kifejlesztett appok, hogy el sem hiszem.
A lényeg, hogy nem azért kell eSIM, mert bárki arról akar folyamatosan telefonálni, vagy kiváltani a telefont, egyszerűen vannak olyan helyzetek, amikor baromi jól jön. Megkönnyíti az ember munkáját, életét. Ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DOOM - The Dark Ages
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Vallás
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest