Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Xero:
Jah hát nekem se nagyobb a szobám mint a tiéd (9.5nm) szócal böhöm nagy hangtornyok nem is illenek, nem is kellenek, és utolsósorban fizikailag nem férnek be.
Én is nyitott vagyok másfajta fronotokkal való keresztezésre is, ám meglehetősen nehéz lesz olyat találni, ami; olcsó (15-20k alatt kell lennie mindenképp) illik a Geniushoz és a szobához (tehát világos fa) valamint 8ohm, esetleg 6. Szóval ha találsz vmit, ami neked megfelel, feltétlen szólj!! Én is így teszek.
Alby_GT:
Nézegettem az oldalt (Clarus) hát meg kell h mondjam valóban csábító dolog lenne lassacskán összeállítani egy ilyen szetten; nagyon igényes az oldal, és látszik rajta h hasnolóan igényesek a termékeik is! Viszont a frontok 25e.Az a baj, h amíg VCDt nézek és MP3at hallgatok a számítógépről, és egy Genius erősítő hajtja a rendszert, addig egyszerűen fölösleges ilyenbe ölni a pénzt. Full rendszerátalakításra meg jóideig nem lesz keret.
Kábelezést már a kezdetektől kicseréltem sodort 1.5ös Monitor kábelekre (tudom h DDL azóta is haraxik rám h nem tömör rézdrót lett)
A sztereora váltás akkor lenne lehetőség, ha csak zenére használnám, de az 5.1 tényleg nagy élmény számomra.És, tudom h kövezés jár ezért audiofil berkekben, de én zenére is dual-szterot szerenék majd, ha megengedehetem magamnak h külön rendszer legyen arra célra.
Mindezek után továbbra is szívesen fogadom olcsó, alsó-középkategóriás hangfaltípusok neveit, aminek utána lehet nézni nincs-é használtan. -
PeliScan
addikt
Sajnos de.
A mély és az erősítő a gyenge pontja szerintem. Nem az h nem elég a teljesítménye, hanem h egyszerűen nem ad tiszta hangot, főleg a mélytartományban. Kipróbáltam a hangfalakat egy Technics erősítővel, sokkal jobb. De, mind mondtam sajna, erősítőre nincs keret sajna.
Tehátkéne vmi hangfalpár olcsóért.És egyenlőre ezt a kettőt láttam ebben a kategóriában.
-
PeliScan
addikt
(a szétszedést úgy gondoltam, h kicsavarozom a hangszórókat, és bekukucskálok.
)
hát jah, elolvastam, de tapasztalata senkinek nem volt csak találgattak. mondjuk ez is segítség volt azért.
az a baj h nem BPi az eladó, de asszem télleg ez lesz, h úgyis inygenesen házhozszállítja, felhozom, és összehasonlítom. előtte persze megmondom neki, h ne érje meglepetésként, ha nem lesz bolt. -
PeliScan
addikt
Bővebben: link
Nu ezt találtam. Vmi távol-keleti márka, Hatvan környékén épül egy üzeme itthon. -
PeliScan
addikt
Sziasztok! Lassan két éve vagyok megelégedett Genius tulaj, de szeretném méltóképp ünnepelni a két éves évfordulónkat, tehát vmi upgrade-re gondoltam.
Némi infó a rendszerről;
Subwoofer: 45W, Satellite: 4x15W, Center: 15W
Subwoofer: 6.5'' Satellite: Front(4'') Rear(3'') Center: 4''
Az elsők ugye kétutasok, a hátsók egy.
Subwoofer: 220x380x330
Front: 160x235x165
Rear: 120x120x120
Center: 360x160x165
Az erősítő egyenlőre megfelel, bár vannak hiányosságai, de túl drága lenne egy mélynyomot és egy erősítőt is venni, tehát ez kiesik. Meg amúgyis, ez a lelke.
A hátsó hangszórók bár fából vannak, elég picikék, ez látszik is a képeken meg a fenti táblázatból is; ezeket kellene lecserélni. Az erősítő 4x15wattot ad le, tehát hátul is elbír frontokat.
Első variáció; veszek ugyanolyan front hangfalakat hátra is, ez 6e lenne, újonnan, garanciával.
Második variáció: veszek ''CONAN B1- es tipusú, házimozi rendszerek építésére kiválóan alkalmas belföldön gyártott, EASTTECH hangsugárzókkal szerelt , fa dobozos szobai hangfalak (100/60W RMS, 6 ohm, 80Hz- 20kHz+/- 3dB, 86dB, 165mm- es mély, 29mm- es dóm magas, 370*255*225 mm, bass- reflex)'' hangfalakat. Egy pár 11e.
Nahmost, szerintetek mi legyen? Az első mellett szól az ára, illetve h egységes lesz a rendszer, ráadásul a Genius 8ohmos, az is jó lenne. Ez a Conan meg biztos jobban szól vmivel, viszont majdnem kétszer annyi, és csak 6 ohm.
Szerintetek..?
Köszönöm a válaszokat előre is!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest