- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomy_cz #39833 üzenetére
Köszi, még reggel kipróbáltam, mert van homebridge-em a HA-ban, csak a tablet ki volt léptetve icloudbol, mert tegnap még fel akartam tenni az apróra
A riasztó egyik PIR szenzorjával megy is jól a képernyőélesztés, viszont azért van benne lag, de talán jó lesz. Szerintem Androidos lenne amúgy az igazi, pl. Fully Kiosk-al, de rettenet lusta vagyok, nincs kedvem ezt árulgatni, androidost keresgélni
-
BlackJack21
tag
válasz
tomy_cz #37297 üzenetére
Szerintem igen, amikor először párosítottam a zbmini-ket, akkor kellett a fizikai gomb megnyomása az interjú indításához. Nemrég újraflasheltem a bridge mindkét fw-ét a legfrissebbre, ekkor nem kellett az eszközöket újrapárosítani. Igaz, okozott némi felfordulást a HA-ban( megváltoztak a nevek, így az automatizálások összekeveredtek).
-
layerke
aktív tag
Én annyit tudtam megállapítani hogy egy hőmérő és egy vevő tartozik együtt és ezt a párost sokszorozod szobánként és rakod az egyik kimenetét a vevőnek a zónaszelepre a másik kimenetét meg a kazánra és ezt ismétled annyiszor, ahány szoba van. Ha ez így van, akkor nem valami logikus, mert sok kötés kell és sok kütyü. Van a computhermnek is hasonló, de ott 4 szoba (hőmérő) a max és egy vevő van csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Fujifilm X
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- További aktív témák...
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest