Hirdetés
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympia76
tag
válasz
Degeczi #26992 üzenetére
Huhh, én másként értelmezem nyelvtanilag (szerintem pont vagylagost jelent a megfogalmazás és nem egy naplemente triggert 20:00 óra előtt), de nyilván lehetne pontosítani ...
Arra akartam csak rávilágítani, hogy azért ez nem egy olyan bonyolult feltételrendszer, nem értem miért mondod ezt.
"De miért kellene ehhez több automatizálás?
Egyetlenről van szó, amit két trigger indít, a feltételben pedig ott van, h aznap még nem történt automatikus fölkapcsolás."
Ez viszont abszolút igazSikerült "beleülnöm" abba, hogy amaximus két automatizációt említett, de tényleg elég egy. Köszönöm, hogy rávilágítottál! Haladunk...
De akkor is kell még egy helper + egy második automatizáció a helper reset-jére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest