-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympia76
tag
válasz
Degeczi #26992 üzenetére
Huhh, én másként értelmezem nyelvtanilag (szerintem pont vagylagost jelent a megfogalmazás és nem egy naplemente triggert 20:00 óra előtt), de nyilván lehetne pontosítani ...
Arra akartam csak rávilágítani, hogy azért ez nem egy olyan bonyolult feltételrendszer, nem értem miért mondod ezt.
"De miért kellene ehhez több automatizálás?
Egyetlenről van szó, amit két trigger indít, a feltételben pedig ott van, h aznap még nem történt automatikus fölkapcsolás."
Ez viszont abszolút igazSikerült "beleülnöm" abba, hogy amaximus két automatizációt említett, de tényleg elég egy. Köszönöm, hogy rávilágítottál! Haladunk...
De akkor is kell még egy helper + egy második automatizáció a helper reset-jére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest