Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
#421614D4M : Hi, köszi az infót, ez az offset dolog mondhatom értem.
Csak Tado-m van a lakásban és 1-2 radiátornál ahol nem volt értelme "okosfejre" váltani ott a régi tekerős danfos fejegységek vannak, melyek tekerősek(1-5 értékkel ellátva)
"amennyiben van egy magasabb rendű mérőeszközöd, akkor ahhoz offseteld a Tado-t"
Magasabb rendű ezekszerint nálam a Tado termosztát,alacsonyabb rendű a Tado okosfej, de akkor majd kisérletezek vele.#42162Olympia76: Hi megfőzni nem akarom a gyereket, hogy Afrikai meleg legyen itthon.
25 fok is elég a gyerekeknek is akik 1-2 hetesek(nekem rohadtsok mert 20-21-hez vagyok szokva), mert a szülőszobában volt 27-30 fok is, ami szerintem nem egészséges.
Nekem az a gondom bajom, ha mondjuk a termosztát szerintm 24.8 fok van a szobában, ami érzésre nem annyi, akkor nem fűt a radiátor. Ha a termosztát szerint 25.2 fok van, mivel a termosztátnál ez a plafon, akkor semelyik szobában nem megy a fűtés.De köszi az infókat, kisérletezgetem a dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest