Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Érdekes, nem látom KovacsUr hozzászólásást, pedig itt kell lennie, a '48as. :F
-
PeliScan
addikt
A próba kedvéért betettem egy 90 perces CDt is, h na erre már cska ráfér, de nem. :( Akkor nem a lemezeknek, hanem a Neronak van vmi baja...
melyik verzió a recommanded? Én most az 5.5.9.14et használom... hm? -
PeliScan
addikt
Én emléxem rosszul, vagy elképzelhető, hogy régen egy 80 perces CDre fel tudtam írni 705 megát is, akár..? :F
Most a Nero 703 megánál már szt mondja, h szevasz, nincs elég hely, pedig a túlírás is engedélyezve van... mi lehet az oka? Vagy ez természetes, 700 meg a max, és soha senkinek nem megy tovább, én emléxem rosszul..? -
PeliScan
addikt
Grat! :C
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Nah jó, egy kis topicreklám. :) Remélem nem zavar senkit. :)
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34656&start=#msg1[/L] -
PeliScan
addikt
Megosztom veletek a kis flasht, ami többnire egyedül tartja bennem a lelket hetek óta... hasonló a hangulatom nekem is.
[L]http://www.omvf.net/doorsteps.html[/L]
Joccakát all. :) -
PeliScan
addikt
:(
Most azt próbálom meg, h kikönyörgöm, h az egeret ráfizetéssel cseréljék bár be egy egér+bill kombóba... nagyon nincs kedvem több ezret bukni amiatt, h megveszem a bill+egér kombót, és el kell adnom az egyik egeret ''használt'' minősítéssel, amikor nem is az. :(
Ehh. :o Meglássuk, írok a fejleményekről. -
PeliScan
addikt
[előzmény Moderártor keresek! 1168]
Emvy! :)
Szerintem pedig igenis megold6 a net, jelet esetben a topicnyitás sokmindent. Hasonló lehet, mint a naplóírás. Az sem használ szerinted semmit? Pedig már párszáz éve csinálják asszem.
Egyrészt már csak azért is segít, mert ha vki leírja a gondolatait, azzal magában is tudatosítja azokat, így sokkal könnyebb megérteni, netán túllépni rajtuk. Másrészt megnyugtató ha tudja az ember, hogy nincs ezzel a helyzettel pl egyedül... igen, legjobb barátokkal megbeszélni többet használ, lévén hogy ők igazán ismerik az embert, de néha ehhez sincs kedve ilyenkor.
Én megértem őt.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Ihajja, gyorssegítség kellene! :)
Lehet a QuickTime playeren fullscreen módot választani..? érdkes lenne, ha nem lehetne, de nekem eddig úgy tűnik. :(
Thx előre is! -
PeliScan
addikt
A régi szép nortonos idők... :)
Vajh a WindózXP keresője van olyan okos, mint anno a Nortoné volt? Az szeretném megcsináltatni vele, hogy vannak-e ugyanolyan fájlok, és ha igen, akkor gyűjtse már szépen ki őket...
Ha esetleg lenne annyira okos, hogy nem a fileneveket, hanem a bájtra egyezést is figyelembe veszi, háát, beraknék soksok tapsolós szmájlit. :)
Aki érti, mi a bánatom megdob6na vmi solutionnal. :) Thx előre is! -
PeliScan
addikt
Nah, mivel van tömegével üdvözlő-topic, és nem akarok az összesbe beírkálni, azt hiszem az offtopic kereteim belül kívánok
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT -
PeliScan
addikt
Nah, mivel van tömegével üdvözlő-topic, és nem akarok az összesbe beírkálni, azt hiszem az offtopic kereteim belül kívánok
MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT! :)
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Szó szerint félelmetes... főleg az, hogy egy ilyen félkegyelmű kezében van talán az emberiség sorsa. :(
Meg tudom érteni valahol Soros Györgyöt, aki a vagyonának már a harmadát Bush leváltására áldozta, és egy kérdésre, hogy az egész vagyonát odaadná-e ha Bush menne; ''Ha teljesen biztos lenne, igen.'' -
PeliScan
addikt
Szia, köszi, utánanézek. :)
Most lesz 4kor a ZH, enm tom mikrra megyek oda, előtte felhívlak, és a Deákon átadom az ''árut''. :)
Kurvajó lett egyébként, köszönhetően a hihetlenül unalmas társasalomstatisztika-jegyzetnek, mivel tanulgatás helyett megcsináltam a zajszűrést is, sőt, nagyonszuper CD borítót is dizájnoltam. :DDD
Némi previjúv.
:D
-
PeliScan
addikt
Tud vki mondani egy jóféle lakberendező, lakástervező szoftvert?
Nah mielőtt mindenki elkezdene irigykedni; nem, lakásvásárlás még olyan távol mint innen egy dolog ami nagyon távol van (:) (Két okból is sántit kicsit a dolog; feltételezi hogy addig a nagyon messze időpontig még együtt leszünk, és feltételezi hogy egyáltalán eljön az a nagyonmesszi időpont) Mindenesetre nem szeretném elrontani a játékot, tehát lécci mondjatok vmi effél progit... mittomén, lehessen benne bútortrendezgetni, meg szobátcsinálni, meg ha kiscicát lehet a TV tetejére tenni, az már csak pluszba jó. :)
(ha freeware, az könnyíti a dolgom, ha nem, akkor legalább ismert legyen...)
Köszönöm előre is! :)
(Bash; tudom, hogy jövök Neked egy levéllel már lassan két hete; ne haragudj, ez az ZH időszak most kissé összecsapta a fejem fölött tornyosulni készülő sötét hullámfellegeket ileltve felleghullámokat; ígérem, pótlom! :B) -
PeliScan
addikt
Van értelme az életnek..? nem hinné, pedig tocip is volt róla... hátáhtá. asszem megyke is pancsikolni. ;)
-
PeliScan
addikt
Abban a topicban én voltam az akit moderáltak, mivel kettőször ment el véletlenül, és azért nem keletkezett ''hiány'' mivel -mint már te is észrevetted gondolom- a pár mp-n belüli hozzászólások egy számot kapnak, tehát nekem két 3asom volt, az egyiket moderálta Kalandor, így a következő lehetett a 4es, annak ellenére hogy volt törlés is. :)
-
PeliScan
addikt
#386...
Vajh honnan tudtam..?! :DDD -
PeliScan
addikt
Tehát, mindannyiónk örömére ismét én vagyok az. :) Csak elég szarul dokumntált cucc ez; semmi típusszám vagy efféle, tehát nem tudok rákeresni hogy hol adnak ilyen billenytűzetet külön, egyedül, magában, egér nélkül, szeparálva, alone stb. :U
Vkinek van ötlete? Nagyon köszi! -
PeliScan
addikt
Veszettokos vagyok. :))
-
PeliScan
addikt
Nu, vki okosra lenne szüxségem... de ám nagyon okosra! :)
Tehát, az lenne a kérdés, hogy ha IExplorer-ben elmentek egy képet egy weblapról, ami véletlenül JPEG formátumban van, és én hasonlóan JPEGben mentem le, akkor ez minőségronmlásnak számít azzal szemben, mintha BMPben menteném le? Tehát a mentéssorán az IE újrakódolja JPEGbe (tehát romlik a minősége) vagy bitre pontosan azt a JPEGet meni le, ami fent van a szerveren pl ahonnan nézem képet?
Thx! :) -
PeliScan
addikt
Igazából se a poltopicba, se a vicctopicba nem illik, de azért nagyon jó. :D
Az iskolaév első napján egy amerikai középiskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból. Kezdődik az óra:
- Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből. Ki mondta: ''Szabadság vagy halál!''
Síri csönd az osztályban, csak Suzuki jelentkezik:
- Patrick Henry, 1775, Philadelphiában.
- Kiváló Suzuki, és ki mondta: ''Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet
nem halhat meg.''
Suzuki feláll:
- Abraham Lincoln 1863 Washington.
A tanárnő végigméri az osztályt és így szól:
- Szégyellem magam miattatok, Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti!
Hátulról egy csendes hang:
- Nyald ki a seggem, büdös Japó!
- Ki volt az? kérdi a tanárnő.
Suzuki jelentkezik és mondja:
- McArthur tábornok 1942 Guadalcanal-nál, és Lee Iacocca 1982 a Chrysler cég közgyűlésén.
Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról:
- Elhányom magam!
A tanárnő kiabál:
- Ki volt az!?
Suzuki azonnal válaszol:
- Idősb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokió
1991.
Az egyik diák feláll és unottan odaveti:
-Szopjál le!
A tanárnő hisztérikusan:
- Elég! Ez most ki volt?
Suzuki rezzenéstelen arccal:
- Bill Clinton Monica Lewinsky-nak, 1997 Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda.
Még egy diák feláll és elordítja magát:
- Ez a Suzuki egy nagy rakás szar!
Suzuki ismét nyugodt hangon:
- Valentino Rossi 2002 Brazil Motoros Nagydíj.
Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató:
- Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam!
Suzuki:
- Medgyessy Péter, László Csaba pénzügyminiszternek a költségvetés benyújtásakor, Budapest 2003.
:() -
PeliScan
addikt
Twollah-nak jobb lesz vigyáznia, nehogy túl profi legyen a HiTdaMáNkI-ban mert még a végén... [L]http://irc.evtek.fi/urllog/2003/12/09/spokkerjones~12-07-03_28.gif[/L] :))
-
PeliScan
addikt
Aki szereti a Green Dayt... :) ...de anélkül is mókás. :D
[L]http://irc.evtek.fi/urllog/2003/12/09/deerz2.swf[/L] -
PeliScan
addikt
[L]http://www.mfor.hu/cikkek/cikk.php?article=11302&page=1[/L]
-
PeliScan
addikt
Ne tényleg, h miért nem lehet txt formátumban menteni..? miért fájna nekik? miért kell bonyolítani a dolgokat..? ehh. hülye németek. :)
-
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Amúgy a legidegesítőbb, h vmi iszonyat egyszerű lehet a megoldás, hisz egy SMS max 160 char, egy *.smi mérete meg 181. :DDD
[L]http://peliscan.fpn.hu/Zs.Zsolt.smi[/L]
[L]http://peliscan.fpn.hu/INCREASE THE PEA.smo[/L]
Az smi az incoming, az smo az outgoing smst akarja jelölni.
Hogy miért nem tudja ez a Siemens vmi emberi (txt) formátumban tárolni..?! -
PeliScan
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Nah persze túl egyszerű lenne, ha müxene... de majd csak rájövök, ám az ékezeteket nem kezeli... baaah. Már kezd kicsit dühíteni a dolog:
-a telefonom archiválja az sms-eket, ha már naplót nem írok, legalább ez maradjon meg. :)
-kb 2000db volt a memóriakártyán
-meghalt az MMC
-nagy nehezen visszagubiztam GetDataBack-al
-ám így már vmiért nem olvassa a telcsi
-vhogy txt-be kéne menteni a sok szar *.smi, *.smo formátumot... már hetek óta ezen szenvedek. :DDD -
PeliScan
addikt
Plz, aki tud oroszul, sorakozó előttem! :t
-
PeliScan
addikt
Hűű, segítsen gyorsan vki!
Biztos van rá megoldás, csak nem tom, hogy mi! password-el védett rar fájlt kéne kicsomagolni..! elég sürgős és fontos, nagyon megköszönöm ha segít vkit! :)
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Path of Exile 2
- Mikrotik routerek
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OpenMediaVault
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest