Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hadd említsem meg az én esetem ha már idetévedtem: azt írod 7 év után tartozik az ember ennyivel. ez igaz. igaz, engem bő 4 év után úgy raktak ki a munkahelyemről most hó elején hogy előző nap csak rendkívüli szerkesztőségi ülést mondtak, arra számítottam hogy változásokat elmondják, ami amúgy is tervben volt (helyszín, bérváltozás, design stb stb), na bemegyek, azt kihívnak, be a tárgyalóba, ki vagy rúgva. nem is a döntéshozók dugták így orrom alá a papírt hanem a közvetlen főszerk akinek amúgy nincs döntése kb semmiben. aznappal, közös megegyezéssel (másik megoldás a rendes felmondás, annyiban lett volna már hogy le kell dolgozni 1 hónapot), így nem kellett, de 1 havi bért még kaptam + szabadságokat kifizették. egy kollégám jött ki dumálni, meg mondani h sajnálja, és ennyi. megjegyzem mindig gyorsan pontosan dolgoztam, minőségi munkát adtam ki a kezem közül, sokat vállaltam, bár ezekről novellát lehetne írni, amit tapasztaltam. Ja és a csapatban egyedül nekem volt idevágó diplomám. Csak nem nyaltam meg a klikkekbe se voltam benne, ahogy elcsíptem kicsit vamzerkodtak is ellenem... én ezt sem tettem soha. na mindegy ez kikívánkozott most így éjjel belőlem
ja ráadásul úgy kellett a pénzért még utánajárjálnom mert 15 napot írtak ebből lett 23, miután kb 16. nap írtam hogy mi van, kiderült a könyvelő b.szott foglalkozni vele, semmit. Ha nem jelzem még mindig nem jött volna meg? ez se lepett volna meg...ja igen: ugye egy relatíve olvasott (bár nem top szinten) lapnál dolgoztam, ami igyekezett magát komolynak gondolni. azóta párszor felnéztem. vezércikkek hemzsegnek az olyan hibáktól, akár helyesírási akár fogalmazási vagy szövegképi, amiket én gyakornok koromban sem engedtem meg volna magamnak... de hát ezen se csodálkozom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ja ráadásul úgy kellett a pénzért még utánajárjálnom mert 15 napot írtak ebből lett 23, miután kb 16. nap írtam hogy mi van, kiderült a könyvelő b.szott foglalkozni vele, semmit. Ha nem jelzem még mindig nem jött volna meg? ez se lepett volna meg...