Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Elfelejtettem mondani, hogy első ránézésre olyan 20-22 éves lehetett.

-
djsunny
aktív tag
Barna szeme volt, barnás-szőkés festett haj! Alkata alacsony és vékony..... Stílusa visszafogott nem hivalkodó retro. Converse márkájú cipő volt rajta, egy farmernadrág és egy szolid kis felső; vékony dzsekivel. Nyakában EOS400D, hátán hátizsák.....
Nagyjából ennyi!

még jó, hogy a barátnőm nem olvasgatja a PH fórumot

-
djsunny
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kedves vagy!
Nem a mosoly miatt szállt le hanem mert gondolom ott kellett leszállnia!
Én nem a melleit nézem egy lánynak hanem az arcát
. Másrészről én ültem, tehát az első tekintet szemmagasságban a fényképezőgép volt. Te tudod mi az a tekintet
? Ezred másodpercben szokás mérni.
Miután letelt nyilván már én is a lányt néztem. 
-
djsunny
aktív tag
Tegnap egy kis apró élménnyel lettem gazdagabb!
Kezdeném azzal, hogy vidéki vagyok és viszonylag ritkán járok Budapesten. Tegnap viszont egyik barátomhoz mentem és éppen a metrón ültünk amikor is az egyik megállóban felszállt valaki egy komolyabb fényképezőgéppel a nyakában. Persze műszaki beállítottságom miatt egyből a gépen akadt meg a szemem és amikor feljebb vittem a tekintetem akkor megpillantottam egy nagyon-nagyon helyes lányt. Bizony egy aranyos csaj nyakában lógott a fotóápárát.
Az én ülemben fotós táska figyelt! Rámosolygtam a lányra ő visszamosolygott majd leszállt a metróról. 
Ettől a kis sztoritól egyész napra jó kedvem lett! Legközelebb is örömmel megyek Budapestre.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hihihi !!! Ez igaz. 

Nem a mosoly miatt szállt le hanem mert gondolom ott kellett leszállnia!
. Másrészről én ültem, tehát az első tekintet szemmagasságban a fényképezőgép volt. Te tudod mi az a tekintet 
Az én ülemben fotós táska figyelt! Rámosolygtam a lányra ő visszamosolygott majd leszállt a metróról.