Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz lenox #87533 üzenetére

USB-C töltőt csak az utolsó iphone kapott, szóval emiatt nem cseréltem le a családban az összes telefont tavaly fejvesztve. Van elég lightning kábelünk, eddig is elvoltunk vele. Lányom ipadje az már új usb-s, az almás órája meg valami fura saját töltős. A garminjainkról nem is beszélve. Mi asszonnyal valami öreg ipadeket használunk, ez meg az iphone töltőjével megy. Biciklilámpák, biciklis komputer, kutya világítós nyakörve, meg ki tudja még mik meg micro usb-sek. Mondjuk a micro usb-nél bármi jobb, gyerekek anno az androidos tableteket pár hónap alatt tették tölthetetlenné, de a telefonokkal, mp3 lejátszókkal is mindig baj volt. Akkoriban pont ez is érv volt az iphone-ra váltás miatt. Szóval ja, szép lenne, ha mindenhez egyféle töltő lenne, de még nem tart ott a világ.

12 minit párom használ, van, hogy napközben is töltőre dugja, de ő elég sokat beszél is rajta. Meg asszem, a miniben eleve kisebb is az akku. No meg ő újan kapta, szóval az is már 3+ éves, és még a gyári akkuval fut, ahhoz képest nem rossz.

Használt, felújítottat mifelénk garival adják, engem meg hidegen hagy, hogy nem én vagyok az első tulaj, ellenben szeretem, ha valami kb féláron van. Meg melóban, sportolásnál nem féltem így annyira, mintha dupla annyiért vettem volna (lekopogom, de még sose vertem oda sehova, de voltak necces esetek), technikából meg nekem simán jó a 2-3 éves is, én azt is elégedetten használom még 3-4 évig.

p

Új hozzászólás Aktív témák