Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Én a barackos teásat bírom nagyon. December óta nem ittam energiaitalt, amióta szedem a vérnyomáscsökkentőt. Néha hiányzik. Mondjuk túlzásba nem estem vele, heti 2-3 fogyott csak, szóval függő azért nem voltam, de az a gyanúm, hogy ebből a műanyag fosból egy is sok. Viszont amióta működik a gyógyszer (sikerült beállítani), megszűnt a szédülés/fejfájás. Ha még edzeni is tudnék, egészen jól állnék már, de már annak is örülök, hogy néha ki tudok már bicegni a házból.
p
-
ToBeY
nagyúr
Egyébként egy orvosi vizsgálat alkalmával az jött ki,hogy magas a vérnyomásom.
Írtak is rá gyógyszert amit szedtem is és annyira levitte a vérnyomásom,hogy majdnem felborultam.
Aztán kiderítetek valami fehérköpenyes szindrómám van vagy a fene.#85574: Ez így igaz,30-32 fok alatt nem húzok rövid cuccokat fel

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Az első hardvertalálka az idei évben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest