Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Álmomban a fahasábokat pakoltam egy lángoló kályhába...
Amúgy ja, napok óta pulóver-kabátban járnak az emberek, esernyő alatt. Augusztus. De volt 2 nyáriasabb hónap is azért. Kivéve mikor 12 fok volt. A május végéig kitartó fagyok után két szemhunyás, egy eb egy olimpia, és itt vannak az augusztusi fagyok. -
concret_hp
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
2014ben is volt hasonló, onnan tudom, hogy akkor volt az első bp ironman, (talán aug 23?), előtte héten olyan hideg lett, hogy valami 18 fokos volt csak a Duna, az úszás első 200 méterén csak azon gondolkodtam, hogy ha szívrohamot kapnék, vajon észrevennék-e a partról?

-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
na, legalább jókor megyünk Szardíniára, ott fázni nem fogunk, az szinte teljesen biztos.
ehhez képest a chilliket be kellett vinnem a lakásba, mert azok már tuti nem fognak beérni, ha kint hagyom őket... pedig 3 pici cuncika ismét elkezdett növögetni, ráadásul két külön növényen, tehát lehet az egyik chocolate reaper lesz, ha lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest