- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Tekintsünk el a mentális önszuggesziótól hogy valaki jól érzi magát valakivel 10-15-20 év után is. Meg sem fordul a fejedben hogy mi lenne mással? (ne válaszolj mert Katica is olvassa, de gondold végig) Mi is jól el vagyunk Izával de ez szeretet (és ragaszkodás a megszokotthoz) és nem szerelem! Vélhetőleg sokkal több energiabefektetést kérne a váltás és talán nem is lenne lehetetlen. De akkor is ott van minden lényben ennek a gyökere szerintem.
-
válasz
parandroid
üzenetére
"alig várom, hogy megszabaduljak a kitartott 20 évestől, aki félig-meddig még mindig a nyakunkon lóg"
Gyorsan el fog repülni az a 6-8-10 év

már ha figyelembe vesszük, hogy az átlag magyar mikor repül ki...
[link] én először 20 évesen költöztem el, úgy másfél évre, de az erősen ráfizetés volt állandó rendes meló nélkül. Aztán hazaköltöztem, és végül 27 éves koromra sikerült saját lakást szerezni. Amit aztán ki is fizettem 31 éves koromra....
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
same here
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

same here