Hirdetés
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Definiáljuk az ügyfélkaput ha lehet, mert az ugyfelkapu.hu egy bejelentkező oldal, ahol bejelentkezni, beállítani, meg kijelentkezni lehet. Aztán van a régiügyfélkapuponthu, ahol mindenféle van, de ilyesmit nem találtam, ahova külön kér bejelentkezést, miután az ugyfelkapuponthun már be vagyok jelentkezve. Meg van a magyarorszagponthu, ahol kiírja, hogy ez az ujmagyarorszagponthu, eztakarom-e, vagy a régimagyarorszagponthut akarom e. Meg van az eeszt, ahova a magyarorszagponthu ügyfélkapu a kaüvel bejelentkeztet, de a regiugyfelkapuponthu nem jelentkeztet be, ha csak oda vagyok bejelentkezve, akkor a kaüben ismét be kell jelentkeznem. És eu digitális igazoláss eholnincs. Viszont a magyarorszagponthun tudok kormanyhivatalba idopontot foglalni eu digitalis oltasigazolas ügyben.
Persze biztos én nem értem mert hülye vagyok, de kéne egy pontos oldal vagy portál cím, meg menüpont, meet az ügyfélkapu tág fogalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest