Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
hát én ezeket nem tudom székként értelmezni

persze ha egész nap ül valaki, akkor biztos ez a jobb hosszútávon..."régen" a Rábában ha valaki felmondott, vagy nyugdíjba ment, akkor megindultak a népek "lopni" az asztalát meg a székét, annyira gané hokedliken ültünk. én egyszer zsákmányoltam egy alighasznált ilyet:

Micsoda előrelépés volt ez akkoriban

Mondjuk konkrétan kijött a farkcsontom a húsomon a nap végére
-
ja, ilyesmi széket vettek az előző munkahelyemen... de én visszaloptam a régi széket, mert nem bírom, ha nincs szilárd talaj a seggem alatt
(a nap nagy részében törökülésben ülök - mindig más pózban, hogy jobbra, hol balra helyezkedve.... Az ilyen székekben meg csak egyféle módon lehet ülni, egyenesen előre. Én ettől megőrültem )@Concret: és mikor tartod a székfoglalódat?

Új hozzászólás Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest