Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Na ezert nem engedtem be.
Hat ez az, ezzel te is beallsz a sorba. Ertem, nem az elejere, a fokocsogok helyere, de akkor mar eldolt, hogy mi vagy, csak az arfolyamon vitatkozunk.Szerintem ha 5x nem engedik igy be, hatodszorra nem fogja megprobalni, es kicsit biztonsagosabb lett a vilag.
Ez teljesen biztosan tevedes. Aki hatodjara nem probalna meg, az elsore sem. Es nem azt ismerik fel belole, hogy ja, ezt nem kene, hanem azt, hogy aki nem enged be az mekkora paraszt (es reszben igazuk is van). Inkabb sokbol egy majd befekez eled, vagy megallit, es megprobal elverni, vagy rad figyel es nekimegy az elotte haladonak. Szoval pont ellenkezoleg, ettol veszelyesebb a vilag. Te is hozzateszel. Nem 100%-ban a te felelosseged, hanem csak mondjuk 10-20-ban, de az meg mindig tobb, mint ami a jo (0).akkor mennyi szellemi kepesseg (vagy annak hianya) kell ahhoz
Mennyi kell ahhoz, hogy a hulyeket nem provokaljuk, mikor biztonsagrol van szo?
Új hozzászólás Aktív témák
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- új Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin X2
- Seagate FireCuda 2TB HDD 100% / BESZÁMÍTÁS OK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest