Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
1000 vagy 300 tökmindegy, 1.4-es GF mellett ez pont 2 nap különbség.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Amúgy nekik inkább hajlamos vagyok hinni, mint a kormánykommunikációnak. Utóbbi esetben nem látom a szakértői stábot a kommunikáció mögött, csak a politikai megfontolások alapján kinevezetteket.
Na ja, éppen úgy kezeli a kormány meg az összes pribékje a helyzetet, mint amilyen az elmúlt 10 év kormányzása is volt. Szakmai megfontolás... minek az.
Az új győri polgi pénteken este tízkor, a főni beszéde után bezárja az óvodákat, amiket szombaton délben aztán kinyit, majd ma délután négykor megint bezárja. Na azokra a szakmai (muhaha) vitákra kíváncsi lennék, ahol ilyen döntések születnek. Hülyének nézik az embereket.
Ha meg valaki megkérdezi, hogy ha a Pintér Sanyinak nincs tünete, akkor mégis miért tesztelik koronavírusra, mert ugye a szent protokoll mást ír elő, akkor az sorosbérenc hazaáruló és nem is kell válaszolni a kérdésére.
Én a fent említett óvoda csiki-csuki után döntöttem el végleg, hogy csak azt teszem a járvány idején, amit én helyesnek tartok és magasról leszarom amit a kormány mond. Pl. még az iskola bezárást se jelentették be kishazánkban, én már leszerveztem a szabadságainkat és eszembe se volt holnap oviba küldeni a gyerekeket.
Majd akkor figyelek oda újra a kormány kommunikációjára, ha nem egyenruhás rendőrök osztják az igét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest