Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Megint azt állítod h nem mondok igazat
Nem minősítettelek semmilyen formában sem téged, sem az általad mondottakat, tévesen rögzült információk javítását szándékoztam megtenni.még a bíróságon befogadott ügy is visa electron hitelkártyáról szólt
Az, hogy a bírósági ügyben tévesen került megnevezésre a termék típusa/jellege, engem totálisan hidegen hagy. Talán rémlik Neked is személyes találkozásaink alapján, hogy lehúztam pár évet bankoknál, kifejezetten bankkártyaelfogadással is foglalkozva (többek között) - erre direkt nem akartam eddig hivatkozni. A Visa Electron kártya a '80-as évek óta (amióta a Visa kitalálta, mint terméket) debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya. Minden, a Visa kártyatársasággal Visa kártyák kiadására szerződött bank által kibocsátott Visa Electron ennek megfelelően debit / betéti / folyószámlához kapcsolódó bankkártya - a fedezetét valós bankszámla és a rajta lévő egyenleg biztosítja (hitelkártya esetében viszont egy technikai számla, amelynek teljes fedezetét a bankkal kötött szerződésben meghatározott hitelkeret adja). Hogy a valós bankszámládhoz te igényeltél még a banktól folyószámlahitelkeretet is (vagyis egy hiteltermék segítségével kitoltad a felhasználható egyenleget), az semmit nem változtat a kártyatermék típusán.nem értem mit vétettem ellened - de utána rájövök, hogy a létezésem lehet az ok mindenre IS.
Teljesen normálisan álltam hozzád (pusztán javítani akartam egy tévesen berögzült infót), azzal nem tudok és akarok mit kezdeni, hogy személyes sértődöttséged alapján vádaskodsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Formula-1
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest