Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Passz, vidéki rádiót nem hallottam, felénk nem volt ilyen. Utcán, boltban, ill. családi körben nem hallottam ilyesmit. Régebben volt Helikon, meg Egerszeg Rádió is, de már akkor is minimális adókörrel, mostanra már ezek sincsenek. Ezért is kérdezem. Tévében sem hallottam ezt a nyafogósdit, igaz minimális ideig láttam csak tévéműsort, akkor is híradót. Ott a természetellenes mondaton belüli hangsúlyozástól, kiemelésektől megyek a falnak, de az egy másik probléma. Amivel amúgy külföldön megintcsak alig találkozni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest