Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talán egyeztess velük hogy halkabban csinálják, mert itt más is lakik, nem csak ők.
Nekem is a felső szomszédom egyik hétvégén hajnali 2-kor hangosabban hallgatta a zenét.
Felmentem, elkezdek csengetni, semmi, majd csengetek hosszan, semmi, elkezdtem folyamatosan nyomni a csengőt, semmi. Na mondom kabbe, lekapcsoltam a villanyóráját, majd vissza (zene el, vissza se jött).
Újra csengetek. Kijön, közlöm vele hogy talán halkabban kéne, itt csengetek már vagy 5 perce. Annyi volt a válasz, jaj, bocsi, bocsi, nem hallottam a csengőt... De legalább utána csendben volt (lehet ment a zene, de nem hallottam onnantól), meg azóta is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VGA kibeszélő offtopik
- RAM topik
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest