Hirdetés
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Apple asztali gépek
- Tápos kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Végrevégre, sikerült. Tegnap. Melegem volt tekerés közben. Menetszél is forró volt.
Élveztem.
Ritka forma szervezet vagyok én is; amikor "edzettem" a tókerülésre, és próbáltam hajtósakat menni (magamhoz képest) akkor sem tudtam olyan jó időket, átlagokat és végsebességeket, mint most, amikor csak úgy passzióból tekergetek az élvezet miatt a "hőségben". Pedig akkortájt 24-25 fokok voltak, most meg már elértük nehezen a 30-at. 20 fok alatt meg már egyszerűen mint a gyík, teljesen lelassulok.
Amúgy ja, túlsúly van, izzadok mint állat, csak valahogy mégis tekerni jobban tudok melegben. -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A futós appomban (garmin connect) van egy olyan achievement, hogy fussak egyet 38 fokban. Szurkoltam, hogy összejöjjön még Mo-n, de csak 36-ig jutott a hőmérő, amíg ott voltunk (a hivatalos meteorológiai adatot nézi). A hét második felére itt már lehűlést mutat az előrejelzés, de holnap délutánra még egy 37 fokos utolsó attakkot, szóval bízom benne, hogy meglesz.
Hétvégén amúgy esküvőztünk, akkor is fincsi meleg volt. Szerencsére kifogytam az összes szövetnadrágból, és öltönyömből, szóval az ünnepi levisem vettem fel egy rövidujjas inggel (nem akarok még most öltönyt venni, bízom benne, hogy még sikerül formásodni), de így is végigizzadtam az estét. Fél tizenkettőkor indultunk haza, akkor mutatott 30 fokot az autó hőmérője.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Élveztem.
Pesten az Aranykéz utcában 20:45-kor 30 fokot írt ki a kocsi