Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
anno sportoló koromban a nyári felkészülésekkor, mikor minden jóember vagy árnyékban hűsölt, vagy valami parton meresztette a seggét, mi de 10től délután 4ig lényegében megállás nélkül nyomtuk az erőnléti edzéseket a 30+ fokokban. a kedvencem az volt, mikor 4x2 km-t kellett futni 10 perces szünetekkel, és nem lehetett inni. ha ittál, mehettél haza, és a következő bajnokságban nem játszottál egy hónapig. és ezen edzések után mi még kimentünk a strandra is ugrálni a vízbe, s másnap kezdődött az egész elölről.
aztán edzőtábor, ahol még hatványozottabban ment a kínzás, akár reggel 6tól. így visszagondolva elképzelésem sincs, hogy bírtam ki én ilyesmiket 16-18 évesen, mert mostanában egy fél órás kosarazás, 1 órás pingpong vagy fél órás kettlebell után is meg akarok halni ilyen időben... mondjuk akkor 75 kiló voltam és bármelyik oldalról zsákoltam akárhány kézzel, akármelyik lábról ugorva, most meg a gyűrűt sem érem el.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest