Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
mondjuk ugye olyan is van, hogy nem nagyon van meló, de arról általában nem a jómunkásember tehet...
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ezzel mélyen egyetértek. A "mit csináljak?" kérdésre én is adtam már olyan választ, hogy "menj haza, holnap találkozunk". Azért ne üljön bent a kolléga, hogy unatkozzon. Ha meg van meló, tök normálisan állnak hozzá, inkább meghúznak egy napot, és akkor megvan időben.
Az ilyenek szerintem is annak a jelei, hogy a vezetés nem tud nekik megfelelő eloszlással munkát adni.emvy: +1, nekem se szimpatikusak az eszközök.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nálunk ugye mindenki távmunkázik, ráadásul saját eszközeivel, ott, ahol akar, flexibilis munkaidőben. Nem érezném jól magam, ha ilyen eszközök jutnának eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest