Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Még a touaregbe is necces a 3 gyerekülés - a 7LA (ami nekem is van) pl élből csak kettő ISOfix-et vonultat fel hátra.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Splash kisauto. Maradjunk ennyiben, nem idealis kerekesszek vitelere, ha okoskodni kell, hogy ferjen bele.
Arrol nem is beszelve, amit Peterket is mond.Gondolj bele, mar a mini is kicsi nekem, akkor hogy ereznem ebben magam?
Mi ha hazamegyunk - ha epp nem hatizsakkal vagyunk- akkor egy b.nagy samsonite tök jon velunk, egy babakocsi ( bar az legalabb kompakt), egy trunki minimum, egy pelenkazostaska, es ket hatizsak. Eddig. Aprilistol ugy nez ki pluszban lesz meg egy gyerekules a meglevo melle.
tbs: bocsi nem tudtam kihagyni, miota probaltam azt az autot nehezen tudom kiverni a fejembol
Minimum Jazz, de lehet hogy Civic vagy Octavia az ami megfelelo lenne, bar ha fatert kerdenem o sosem venne Suzukit, ami nala labdaba rughat az kb Ford C-Max , vagy VW Tourantol kezdodik. -
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az megvan, hogy egy Mini pl. 3821x1727x1414 cm? Szerintem hagyjuk ezt a Splash, mint családi autó vonalat. Láttál te már két gyerekülést egymás mellett, illetve babakocsit hozzá tartozó pelenkázótáskával? És ez még csak egy rövid kiruccanás, ha csomagok is jönnek négy emberre, ott még egy tetőbox sem menti a helyzetet - de legalább hülyén néz ki az autón. Szóval maradjunk abban, hogy négyfős családnak, kisgyerekekkel, cuccokkal egy kompakt kombinál kezdődik az autó.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Mini-ITX
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Minimum Jazz, de lehet hogy Civic vagy Octavia az ami megfelelo lenne, bar ha fatert kerdenem o sosem venne Suzukit, ami nala labdaba rughat az kb Ford C-Max , vagy VW Tourantol kezdodik.