Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Mi Vistaval voltunk Balin. Teljesen jok voltak, elmondtak, melyik reszen mi a jo mi nem jo, melyik az a hotel ahova sok orosz megy es mindig uvoltozes van
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).Faterek toluk vettek a repulojegyet ide hozzank. Nem volta dragabb mint ha online veszik valahol mashol, de legalabb magyarul beszelnek es tudtak atutalassal fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elmondtak melyik csoportos ut milyen hosszu, mit lat az ember, hany orat kell zotykolodni az uton. Szoval szerintem teljesen rendben voltak. Ezekutan meg egyszer mentunk veluk Tuneziaba, nah oda megtudtam volna oldani magma is csak nem volt kedvem, de ugyis szar let volna (nem jot be sem az orszag sem az emberek).