Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Netflixen választható a tömörítési minőség, illetve TV-s alkalmazásnál például maga választja internetsebesség alapján. De egyébként a legjobb elérhető minőség 35-37 Mbps 4k esetén jelenleg, ami önmagában nem mondd túl sokat, ismerni kéne milyen eljárást használnak. A végeredmény mindenesetre meggyőző.
-
parandroid
félisten
A fullHD egyelőre elég, azzal teljesen elégedett vagyok, az alatt kezdi megérezni a szemem a minőségromlást. Netflixet nem tudom, milyen 4k-n, az én tévém csak fulllHD, tehát abban nézek mindent, de 48"-en az ennél gyengébb felbontás már szinte mindig kevésnek tűnik. A legkontrasztosabb, amikor darálsz egy sorozatot, a Netflixen nincs friss évad, megszerzed más forrásból, és arcon csap, hogy mi ez a minőség az eddigiek után?!
Notiból nekem anno felmerült a 2560x1440 (WQHD), nem is lett volna a gép árához képest otromba a felár, de a viszonylag kis kijelző, és a relatív gyenge VGA miatt inkább nem olyat választottam. Nem rossz ez a Spectre amúgy, az új verzió viszont már mindenben még jobb, és már oledes. Az egyetlen, ami fájóan hiányzik róla, az a natív dokkolás...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Hyundai, Kia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest