Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Sajnálom is az illetőt, mert csakis saját maga tehetne elsőként az ügyért, de igaz nem is panaszkodik az állása miatt, de magában tudom hogy kikéri magának, de kérem, akkor tegyen ellene, képezze magát, bár azt tudom, hogy az anyagi és családi háttere nem a legjobb, sőt!
Mindegy, én is váltottam majd 3 éve, és itt is jó fél éve még 70.000 Ft-tal kerestem kevesebbet, elmondhatom, hogy anyagilag viszonylag jó helyre kerültem, most már elmondhatom, hogy Pest annyira nem alternatíva, mert ahhoz legalább nettó 100-al kellene többet keresnem, hogy egyáltalán elgondolkozzak rajta, ott sem fenékig tejfel az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Napelem
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest