Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem lett volna mit logolnia, tényleg közel egy éve nem volt begépelve ez a felhasználói név + jelszó páros (akkor cseréltem gépet, tehát ráadásul szűz telepítésre ment az itunes), azóta meg többször is futott ellenőrzés (kb havonta, de max kéthavonta). Idegen gépen meg itunesra okot sem látok, hogy miért jelentkeznék be. Amúgy is alig használom, utoljára talán a pokemon go-t töltöttem le kipróbálni, amikor volt a hype körülötte.
Közben azért azon godolkoztam, hogy lehet, hogy valami ezer éves fórumos regisztrációhoz meg lehetett adva ugyanez a jelszó ehhez a mail-címhez, az apple id regisztrációm is már lassan 10 éves, lehet, hogy akkoriban még nem figyeltem ennyire. Szóval inkább erre indulnék, ha annyira érdekelne. NA mindegy, ennél nagyobb kár ne essen, mint hogy 42 kínai csóka iPhone-jára odaszpemeltem valami kéretlen üzit (ketten válaszoltak vissza, hogy '1').
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest