Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
3 napi viz es elelem, elemlampak, gyogyszer, elsosegely doboz, fejsze, feszitovas, gyalogsagi aso
, emergency flare, elemes zsebradio meg ket auto teletankolva. Mar csak a fontosabb papirok hianyoznak, holnap megyek ertuk es hozom el a bankbol. Feliratkoztam a varos es a county veszhelyzet informacios vonalara, draga munkaltatomnak meg szoltam, hogy lehet eltunok rovidebb-hosszabb idore csutortokon meg penteken.
Mi nem lakunk evakuacios reszen, csak akkor kene elmennunk ha kozvetlen itt lenne (3 merfoldre vagyunk a parttol) a landfall. Nem is mondjak, hogy egyaltalan lesz barhol is, se itt se eszakabbra.
Iskolak bezarnak csutortok, pentek es elkezdtek elokesziteni a sheltereket is hatha valaki menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Opel topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- További aktív témák...
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, emergency flare, elemes zsebradio meg ket auto teletankolva. Mar csak a fontosabb papirok hianyoznak, holnap megyek ertuk es hozom el a bankbol. Feliratkoztam a varos es a county veszhelyzet informacios vonalara, draga munkaltatomnak meg szoltam, hogy lehet eltunok rovidebb-hosszabb idore csutortokon meg penteken.