Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Debizony, hogy vannak. Én egy hétig jártam a nyakukra, mert nem voltak képesek kiszállítani egy amazonos rendelést, úgy dobta be kétszer egymás után a nem talált itthon értesítést, hogy itthon voltam, és működött a csengő (kipróbáltuk mindkét nap), kutyák meg azonnal ugatnak, ha megszólal, szóval esélytelen, hogy ne vegyem észre. Közben összecserélte a csomagszámot az egyik szomszéd csomagjával - az ő értesítőjét dobta be hozzám, az enyémet hozzá -, majd amikor kértük, hogy inkább a helyi átvevőponton adja le a csomagot, ha ennyire balfasz, akkor ezt három napig nem sikerült megoldania. minden nap hívtuk őket, meg az átvevőpontba is bementünk, totál ellentétes infókat kaptunk mindig, de a csomag nem lett meg. Ezt hétfőtől péntekig játszották, pénteken 5-kor, mikor már voltam az átvevőponton is, és telefonon is beszéltem velük, azt mondták, hogy ott van náluk a tőlem 30 km-re lévő központban, úgyhogy beültem az autóba, és elmentem érte. Ahhoz képest, hogy megígérték, hogy előkészítik, miután beszéltem a munkatárssal, először nem találták, szóval fél órát keresték még, mire meglett.
Négy éve rendelgetek Amazonról, összesen kétszer volt gondom, a másik csomagot tévesen valahova München mellé kézbesítették ki, amikor megkaptam erről az értesítést, felhívtam őket, csak azért nem volt itt másnapra a csomag, mert már késő volt, és nem tudták aznap elindítani, így még egy napot várnom kellett. Mondjuk az nem is DPD volt, hanem DHL, ég és föld a kettő.
Azóta mindig gyomoridegem van, ha meglátom, hogy valamit a DPD hoz, szerencsére nem túl gyakran fordul elő.
Szóval ha ezt így a németeknél elő merik adni, ahol a fogyasztói érdekérvényesítés kicsit más dimenzióban mozog, el sem merem képzelni, mit művelnek a Nyugat-Balkánon.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- 32GB DDR4 3200
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest