Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Elfogadom, hogy bizonyos felhasználásnál megúszható, lányom Nexus 7-ét sem hackeljük (videólejátszásokkal van is gond, de most hogy mondod, Kodit lehet, kipróbálom, ezt nem is tudtam, hogy létezik droidos tabra is), de még mindig ott tartunk, hogy ez csak internetezés, illetve azon belül is csak böngészés.
Néztem amúgy megint a használt üzleti gép kínálatot, de úgy döntöttem, tovább vergődök. X220 és X420s volt, ami tetszett (előbbi jobban), de X-ből teljesen reménytelen az 1366x768-asnál nagyobb felbontás, ellenben mindkettő 500 EUR körülre felcsúszik árban, mire belekerül egy SSD, illetve az összesen 8GB RAM (T420S már ennyiért van 1600x900-as is). Ehh, alszom még erre a projektre párat, asszem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- perge666: Egy korszak vége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen autót vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest