Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Hazabeszélek, de én ilyenekre cseréltem le itthon is, meg szülőknél / nagyszülőknél is mindent. Ahogy néztem, az energiatakarékos izzók fényereje botrányos és kritikán aluli volt már szinte mindenhol, ráadásul hosszú percekig tartott, amíg bemelegedtek, nem mellesleg sorban haltak meg 4-5 éven belül, és még többet is fogyasztottak. Ráadásul ezek már kimondottan baráti árban vannak (itt kint még olcsóbb egy kicsit, 5,99 EUR egy kettes csomag).
jo: Mindenképpen fel kell venned a kapcsolatot a konkrét kereskedő ügyfélszolgálatával, mert az ügyement mindenhol különbözhet.
p
-
rocket
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Valami aprobetus resze kell legyen kompakt egoknel a nem otthoni hasznaltra, mert akkor az olyan helyekre ahol 24/7-ben megy 1x megvenned 3 ev garival, elromlana kb. masfel ev alatt, kicserelnek es ujra indulna a garancia, igy amig gyartjak cserelgethetned.
Ennyit talaltam hirtelen, Osram:
Kompakt fénycsövek és retrofit LED fényforrások esetében a jótállási feltételek a következők:
- a fényforrás külső borítása nem távolítható el, a fényforrás nem bontható,
- a garancia csak háztartási felhasználás esetén érvényes,
- a fényforrás beszerelésénél minden esetben követni kell a gyártó beszerelési utasításait,
- a garancia nem terjed ki az élettartam során tapasztalható fényáram esés miatti fényáram csökkenésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3060 Ti , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest