Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nálunk is végigment ez a családon. Én kedden késő este hánytam többször, aztán jött a hasmenés. Szerdán még elmentem dolgozni, igaz vittem egy csereinget magammal, hogyha lehányom, át tudjak öltözni, de aztán kb. délig bírtam, és hazajöttem. Péntek estig fostam még, nem is dolgoztam. Átlag 3 nap alatt mindenkinek elmúltak a tünetek, persze utána 1-2 napig még gyenge lehetsz.
Igyál nagyon sok ásványvizet és jobbulást!
Elvileg calici vírus, egy rokon még kórházba is került tőle, a vérében kimutatták.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem gyerekkoromban az vált be - mikor már a széntablettát is csak vízben oldott szénporként láttattam viszont odalent - akkor csináltattam nagyanyámmal pirított grízt. Egy kisebb lábasnyit. Azt nagyon kevéske cukorral meghintettem, és bekanalaztam belőle úgy jólesően. Az aztán megfogta. Mondjuk szerettem is úgy magában. Persze ha valami kifejezett fertőzés, akkor az se biztos segít, de normál esetben a gríz szemkidüllesztős játékot okoz, tehát biztos van hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest