Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Az autó is lehet sporteszköz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Minden embernek mások a preferenciái. Értem én, hogy sporteszköz, de egy 50 ezres vagy 100 ezres bicikli is az. Sőt, a régi kemping biciklim is az volt

És én nyilván egy spúr majom vagyok, de 400 ezer asztali gépre, notebook-ra, és biciklire is sok.
De biztos bennem van a baj, hogy így nézem. Meg hogy én az elmúlt 3 asztali gépemet 30-50 ezer Ft-ból raktam össze...
De tényleg inkább elmegyek kétszer nyaralni ebből az összegből, vagy inkább elköltöm 80 darab (!) görbe estére vagy étteremre...
De lehet, hogy ez csak annak a jele, hogy felnőttem, nem tudom.Bár, ha így belegondolok, már 10 éve is ugyanilyen spúr voltam, szóval lehet, hogy ez nem új dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)