Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
En egy embert hagytam meg az ilyen letiltottak kozul, de csak azert, mert kocsog vagyok es rohogve olvasom a politikai posztjait/megszolalasait.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az a helyzet, hogy ez úgy működik, hogy van egy ismerősöm, annak van egy ismerőse. Ha az én ismerősömet a vírus/program/spam/bot /anyámkínja megjelöli, hogy a fényképen rajta van, márpedig az ismerősöm ismerőse összes saját ismerősét rá fogja jelölni, akkor nálam megjelenik, hogy az én ismerősöm meg lett jelölve egy képen. Az én ismerősöm nem is tehet róla, de "általa" nekem is megjelenik a hírfolyamban, hogy az én ismerősömet megjelölték ezen a szaron.
Tehát lehet az én ismerősöm bármilyen elővigyázatos is, ha őt a bot megjelöli a számomra ismeretlen reklámos képén, azt én már látom. Így mindenkit le kéne tiltanom. Nyilván, az általam nem ismert harmadik embert minden esetben automatikusan tiltottam a jelentéssel egyidőben, de az én ismerősömet azért nem tiltom, miért tegyem, mert az ő nevét a képpel összefüggésbe hozta a bot.
Nyilván én is tiltottam már le saját ismerőst is, amikor egy témáról óránként 3 hülyeséget megoszt, nálam a játékok aratnak osztatlan seggberúgást. Pedig sok esetben az ismerős csak egy oldalhoz/játékhoz/szektához csatlakozik, nem is tud róla néha, hogy szemetet küldözget a nevében a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- G.Skill Aegis DDR4 16GB CL16 3200MHz Gaming Series
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest