Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
En se igy terveztem, de ugye uj munkahely, zoldfulu modjara harom projectbe is beleugrottam.
Azert volt kozben egy 5 hetes szabadsagom, kulonben mar zombi lennek... Olyan szempontbol nem banom, hogy rengeteget tanultam es bar nem jott ossze az amerikai melo, megismertek a cegnel, abszolut mervado a szavam, annak ellenere, hogy tulkepp meg nincs masfel eve sem, hogy itt vagyok. Na meg kivegeztem a devizahitelt egy ev alatt igy... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azert volt kozben egy 5 hetes szabadsagom, kulonben mar zombi lennek... Olyan szempontbol nem banom, hogy rengeteget tanultam es bar nem jott ossze az amerikai melo, megismertek a cegnel, abszolut mervado a szavam, annak ellenere, hogy tulkepp meg nincs masfel eve sem, hogy itt vagyok. Na meg kivegeztem a devizahitelt egy ev alatt igy...