Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
1. ebbe' igazad van, én is tartok egy otp-s számlát pont emiatt. viszont én nem panaszkodom rájuk, pontosan tudom, hogy ennek a tényleg jó elérhetőségnek megvan az ára.
2. oldalt, kapcsolódó dokumentumok között az első 6. § (5)
3. az általad vázolt folyamatban nincs is, ez az eset a bankon belüli átutalás. ezért viszonylag gyors. bankok között nem ennyire egyszerű, ott honnan tudja a küldő bank, hogy létezik-e az ellenszámla? ezen felül a giro nettó forgalmat számol el, aminek minden banknál stimmelnie kell ahhoz, hogy helyes legyen az elszámolás.#29710: ok, hogy ingyen, de mi van, ha nincs atm a közelben? otp esetében ez jóval ritkább...
#29712: egy hónapba' mire nem elég az 5 kp-felvét?
-
válasz
VladimirR
üzenetére
aztán mi annyira jó az otépés automatában, amikor más bankoknál BÁRMELY automatából havonta TÖBBSZÖR is ingyen vehetsz ki pénzt,
nota bene, az ingyenes kivét felhasználása után is OLCSÓBBAN veszel ki pénzt az otépés automatából, mint a 'zótépés ügyfelek?
Az ótépés ügyfelek lustasága miatt olyan az a bank, amilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mazda topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Óra topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest